Teknisk info

Teknisk info

KAPASITET
Kirkerommet har en takhøyde på 18 meter, fleksible seter, et mobilt og modulært amfi samt et orgelgalleri. Stoler kan plasseres i intimformat og rommet dermed oppleves som fullt, selv med publikum på 100-150 gjester. Maks kapasitet sittende i konsertoppsett er 500+, stående 600+.

SCENE
Scenen (eller korpartiet, som det heter i kirken), er fleksibel og kan bygges ut med moduler. Alterringen og korskranker kan demonteres og flyttes. Altertavlen bak scenen er kirkens klenodium. Motivet er kalt ”Hyrdenes Tilbedelse”, og det betraktes som kunstneren Eilif Petersens hovedverk, malt i 1880.

LYD OG LYS
Lydanlegget er en flydd L’Acoustics KARAi-rigg (installert 2016) og er nøye tilpasset rommets akustikk. Det er installert fills og delayhøytalere som kan tilpasses ulik bruk av rommet.

De fem lystrekkene er motoriserte og plassert slik at hele det sentrale gulvet i hovedskipet og korpartiet om ønskelig kan utgjøre et stort scene-rom.

Kirkens Steinway D (2000) er et av Oslos fineste flygler. Jakob er utstyrt med et digitalt Allan kirkeorgel med 64 stemmer, midi-kobling og fleksibel spillepult. Orgel-lyden kan distribueres både fra egne høyttalere i orgelhuset og fra PA-anlegget.

De mektige vinduene gjør kirkerommet lyst og trivelig på dagtid og har motoriserte blendingsgardiner.