Hanna&Marte

Releasekonsert

12. mai 2023


19:30

hanna&marte er en duo bestående av vokalist Hanna Ekre Husum og pianist Marte Andersen Sæthren. Denne våren skal de slippe sin første EP og markere dette på skikkelig vis med releasekonsert i kulturkirken Jakob.

hanna&marte har skrevet musikk sammen siden 2018, og har de siste årene jobbet med innspillingen av det som til slutt ble EP’en «Hvert steg». Låtene på akkurat denne innspillingen er i bandformat, der piano og vokal/kor er drivkraften i arrangementene. Låtenes norske tekster beskriver hver for seg ulike steg i livet, som favner alt fra det å knytte bånd til nye mennesker, til det å anerkjenne at livet ikke alltid går som planlagt. Med andre ord; sangene har livsnære tekster, i samklang med et organisk musikalsk preg. 

Konserten vil både bestå av duoens originale format med kun akustisk piano og klangfylt vokal, men også et større bandformat inkludert korister, slik EP’en lyder. Om musikken skal plasseres i en sjanger, vil vise-pop være treffende, med hint av både folk og jazz. 

Med seg på scenen har de: Odd Ivar Sande (gitar), Arild Strøm (bass), Lars Åge Stavran (perkusjon) og Marte Solheim, Trine Uthaug og Simen Olaves Fiskum (kor).

hanna&marte, inkludert den solide gjengen nevnt ovenfor, er klare for å gi deg en konsertopplevelse du forhåpentligvis sent vil glemme i kulturkirken Jakob 12. mai.