Andreas Utnem

"Du kjenner meg" Releasekonsert

14. mars 2023


19:00

Andreas Utnem: «Du kjenner meg» – Releasekonsert

Konserten begynner Kl 19.00, dørene åpner Kl 18.30

Sett på Andreas Utnems nye album «Du kjenner meg». La musikken fylle deg. La melodiene han har komponert og klaverspillet hans strømme gjennom sjela de 45 minuttene det tar. Utgiveren Kirkelig Kulturverksted garanterer deg at du føler deg beriket og trøstet og får mer livsmot enn før.

14.Mars får du oppleve denne musikken live i Kulturkirken Jakob. Udødelige tekster av Jon Fosse m.fl.

Andreas Utnem har i en årrekke komponert musikk til teater- produksjoner og til onsdagsmessene i Tøyenkirken som drives av Kirkens Bymisjon. Innholdet på den nye utgivelsen er hentet fra begge områder. Som komponist har Utnem en utpreget sans for sangbare melodier og en improvisasjonsbasert måte å gi arrangementene et organisk og dynamisk uttrykk på.

Medvirkende:

Andreas Utnem (piano, harmonium)

Tuva Syvertsen og Julie Kleive (vokal)

Jo Berger Myhre (bass)

Pål Hausken (trommer)