Afternoon Jazz

Felix Peikli & Friends med Knut Kippersund: The Music of Cole Porter.

5. februar 2023


14:00

A-kortet inviterer, i samarbeid med kurator og klarinettist Felix Peikli, Realmat og Kulturkirken Jakob, til månedlig Jazziné i Oslos vakreste konsertlokale.

Med enestående gjesteartister og orkester på programmet er det duket for en serie unike musikkopplevelser. Velkommen til et musikalsk throwback!

Felix Peikli & Friends med Knut Kippersund: The Music of Cole Porter.

Cole Porter var en av de største komponistene på Broadway på 1920- og 1930-tallet. Med over 1000 komposisjoner og mange hitmusikaler blir han ansett som en av de viktigste komponistene i jazzhistorien. Hans katalog inkluderer slagere som Night and Day, Begin the Beguine, I Get A Kick Out of You, Well, Did You Evah!, og I’ve Got You Under My Skin, for å nevne noen.

Peikli, som blant annet er kunstnerisk leder for Norsk Jazzorkester, inviterer med seg et knippe musikere med strykere og den fremragende vokalisten Knut Kippersund, blant annet kjent fra NRKs Eurovision og Beat for beat. Sammen leverer de en jazzopplevelse som hyller en av de største komponistene i det siste århundre.

Dørene åpner 13:30