Victoria Nadine

2. mars 2023


19:00

Victoria Nadine er en stemme og en artist som både snakker på vegne av og representerer sin generasjon. Det hudløse musikalske uttrykket, og viljen hun har til å åpne hjertet og legge alt på bordet, har gjort 23-åringen fra Skien til en av de mest toneangivende unge artistene i Norge, og en artist hvis fremtid er blant de aller mest spennende.

Gjennombruddet hennes kom med Be Okay, som i slutten av 2020 gikk helt til topps på hitlistene. Be Okay ble skrevet i etterdønningene av et mye omtalt og offentlig brudd, på et tidspunkt da hun sto alene, uten management eller plateselskap i ryggen. Det faktum at hun måtte gjøre alt selv, motiverte Victoria bare ytterligere -sangen skulle simpelthen ut. Be Okay tok Norge med storm: Ett år senere, i 2021, var hun nominert i kategorien Årets gjennombrudd under Spellemannprisen, og under P3 Gull samme år nominert som Årets nykommer, i tillegg til også her i kategorien Årets låt.

Nå er Victoria Nadine tilbake med ny musikk, turné og større ambisjoner enn noensinne. Bli med på en spesiell kveld i Kulturkirken Jakob 2. mars.

Stående konsert