Queer Art Gala

Fundraiser Concert for SKOKS

14. oktober 2022


18:00

Queer Art Gala 
Pride Art arrangerer Queer Art Gala i Kulturkirken Jakob fredag 14. oktober! Dørene åpner 17:30, alle får noe godt i glasset, og programmet starter 18:00. Kremen av skeive artister underholder med burlesque, klassisk, opera, svensk pop, jazz og folkemusikk. Konferansier Adam Schjølberg holder sine høye hæler over artistene, og i løpet av kvelden skal skeiv kunst for hundretusenvis av kroner auksjoneres bort.
Alt til inntekt for Skeivt Kunst- og Kultursenter, som nå får lokaler av Oslo Kommune, men ikke fikk en krone i statsbudsjettet. Artistene stiller opp pro bono, og publikum bidrar med billettinntekter, applaus og bud på strålende kunstverk.
Dette blir en glitrende kveld!
Konferansier: Adam Schjølberg
Artister:
– Adrian Angelico og Stefan Ibsen Zlatanos
– Esben Esther Pirelli Benestad
– Anders Rogg og Svein Fuglestad
– Sara Andersson
– Matthias Anger
– Øyvind Rauseth
– Gottfred’s Forest Fantasy
med fler