Bilal Saab

Julekonsert

5. desember 2022


20:00

Endelig er det klart for juleturnéen 2022, noe vi har gledet oss veldig til.                      

 

Etter stor suksess i 2019, med gode anmeldelser og strålende tilbakemeldinger fra publikum, var det klart at vi skulle ut på veien igjen!    

Bilal er kjent for å by på seg selv, som resulterer i mye god latter hos publikum mellom låtene. Historier om hvorfor låtene har en betydning kommer også.

Sist runde var vi rundt i Finnmark og Troms, men i år har vi inkludert Nordland og Oslo. Hammerfest, Lakselv, Alta, Oslo, Langfjordbotn, Hasvik, Tromsø, Harstad, Stokmarknes, Målselv, så avslutter vi i Bodø.

En god musikkopplevelse må inneholde kvalitetsmusikere. Med på denne turnéen har Bilal tatt med seg musikere fra øverste hylle i Nord-Norge. Mikael Pedersen Jacobsen på trommer og perkusjon, Øystein Myrvoll på keyboard og Sverre Simonsen på gitar. For å få frem den gode lyden, trengs en god lydtekniker, her var Simen Rasmussen det rette valget. Kort og godt et stjernelag!

Sees på julekonsert! 

Gleder oss enormt <3