OSLO PIX FILMFESTIVAL // TERROIR TO TABLE // Kulinarisk Kino

1. september 2022


20:00

TERROIR TO TABLE // Kulinarisk Kino // Kulturkirken Jakob // 01.09.22 // 20.00 // 150 kroner

Arrangementet er en del av Oslo Pix Filmfestival, som finner sted 29. august—4. september. Mer info om festivalen finner du på oslopix.no.

Torsdag 1. september kl. 20.00 kan du bli med på en reise rundt i verden og lære om den perfekte kombinasjonen av vin og mat.

I Kulturkirken Jakob viser vi dokumentaren TERROIR TO TABLE av Rasmus Dinesen. Filmen introduserer oss for sommelierer, kokker, mikrobiologer, vindyrkere og vinelskere som forteller om sin lidenskap og hva som er «dos and don’ts» i vinbransjen.
Før visningen vil sommelier Maria Ianko fra Vin Vin holde en innledning med utgangspunkt i filmens hovedtema: kunsten å paire vin og mat.
Ianko vil i tillegg presentere en rosèvin som vil være tilgjengelig i Kulturkirkens bar, fra vingården Château Vignelaure som figurerer i filmen.
Etter visning kan man fortsette kvelden på Mangelsgården, som for anledningen tilbyr en spesialkuratert pairing av ost og vin, til en hyggelig Oslo Pix-pris.Arrangementet er et samarbeid med Kulturkirken Jakob, Vin Vin og Mangelsgården.

Praktisk info:

Billetter til arrangementet kjøpes ved å følge billettlenken eller på filmsiden. I baren kan du kjøpe vin som er omtalt i filmen.

Hvis du har festivalpass klikk her: https://festivalkontoret.typeform.com/to/cZ4KTpRW

Festivalpass må fremvises i døra. Dørene åpner 19:15.

Medlemmer av Norske Vinklubbers Forbund kan kjøpe billett til rabattert pris.