OSLO PIX FILMFESTIVAL // RIVER

1. september 2022


17:30

RIVER // Kulturkirken Jakob // 01.09.22 // 17.30// 150 kroner

Arrangementet er en del av Oslo Pix Filmfestival, som finner sted 29. august—4. september. Mer info om festivalen finner du på oslopix.no.

Bli med på en helt spesiell visning av den majestetiske dokumentarfilmen RIVER i Kulturkirken Jakob, torsdag 1. september kl. 17.30.

Den storslåtte dokumentaren RIVER er satt sammen av et stjernelag av talenter, og er en meditasjon over verdens elver og vårt forhold til dem.

Willem Dafoe guider oss med en poetisk fortellerstemme akkompagnert av fantastisk musikk fra det australske kammerorkester og Radioheads Jonny Greenwood. Kombinert med fantastisk foto skapes en intens og emosjonell opplevelse som vil gi publikum en enestående naturopplevelse i en fantastisk setting i Kulturkirken.

Praktisk info:

Billetter til arrangementet kjøpes ved å følge billettlenken eller på filmsiden. Arrangementet gjøres i samarbeid med Kulturkirken Jakob og Naturvernforbundet. Mer informasjon om arrangementet slippes nærmere festivalen.

Hvis du har festivalpass klikk her: https://festivalkontoret.typeform.com/to/OSm4RJfi Festivalpass må fremvises i døra.

Naturvernsforbundets medlemmer kan kjøpe billett til rabattert pris.

 

Dørene åpner 16:30 RIVER er en del av seksjonen Pix Politikk.

Les mer om filmen her: https://www.oslopix.no/no/film/2022/river. Mer informasjon om de andre filmene i Pix Politikk-seksjonen slippes nærmere festivalen.