Heather Nova

Support: Jonathan Frith

11. november 2022


20:00

Velkommen til en intim og ektefølt konsert med poprock-veteranen Heather Nova i Kulturkirken Jakob den 11. november 2021!

Ved å balansere pop, rock og poetisk innflytelse fra storheter som Patti Smith og Kate Bush stiller Heather Nova seg i rekken som en av musikkens store innflytelser og forbilder.

Hun tok publikum og bransjen med storm med albumet Oyster i 1994 som ble startskuddet på en lang karriere. Nova holdt seg på topp 30-listene i årevis etter, med storhetsalbum som for eksempel Storm (2003), 300 Days at Sea (2011) og Pearl (2019). En katalog på åtte album, topplistet verden over og millioner av strømmetall er bare noen av bragdene fra denne fantastiske artisten.

Heather Nova har spilt på de fleste store festivaler, men er også kjent for sine akustiske intimkonserter og kreative konsertoppsett. Musikken hennes finnes i et bredt spekter av TV-show og filmer, og hun har gitt ut både diktsamlinger og tegninger.

«I denne tiden –  med usikkerhet og frykt, må vi holde hardt om håpet. Gjennom mørkets time, har vi musikken, som bringer oss håp og trøst. Jeg ser virkelig lyset i enden av denne lange og tilsynelatende uendelige tunnelen, og gleder meg til en akustisk og intim turné i høst. Denne turneen vil bli ekstra spesiell. Jeg har alltid tenkt at det er et privilegium å få spille konsert, men nå føles privilegiet enda større. Jeg håper du deler håpet med meg og kommer på konsert i oktober.» – Heather Nova

Hjemmeside | Facebook | Instagram | Twitter | Spotify | YouTube