VRANG

Releasekonsert!

16. november 2022


19:00

 Maja Gravermoen Toresen – hardingfele, femstrengsfele, vokal, lyre, mandolin 

Tuva Færden – hardingfele, fele, vokal, lyre 

Jon Hjellum Brodal – hardingfele, fele, vokal 

“Det er forbløffende hvordan en trio med lyre, fele, mandolin, litt perkusjon og vokal makter å dra lytteren med seg til høyder og dybder, overraskelser, idyll og drama med så få, enkle virkemidler”. Det skrev Kirkelig kulturverksted i omtalen av VRANGs debutalbum “SæterSoul”. Høsten 2022 kommer trioen ut med sitt andre album, der utøvernes egne låter står i sentrum. Repertoaret består av instrumental- og vokalbaserte låter, der det personlige uttrykket og de estetiske idealene til hvert av medlemmene får stor plass i lydbildet. Den norske tradisjonsmusikken er et felles utgangspunkt, og samspillet mellom de tre står sentralt i formidlingen. VRANG har spilt på flere av de store folkemusikkfestivalene i Norge, som Førdefestivalen, Telemarkfestivalen og Osafestivalen. De siste årene har trioen i større grad fokusert på utlandet, og spilt på ulike festivaler i Norden og Europa. 

Nettside: www.vrangtrio.com // E-post: vrangtrio@gmail.com // Facebook: www.facebook.com/vrangtrio