Periferien // Sites and Signs

31. august 2022


18:00

Periferiens årlige festival for ny musikk går av stabelen 31. august, med konserter i både hovedsalen og kirkens krypt. Velkommen til en helaften fylt med norske og internasjonale komponister og utøvere, hvor blant annet den myke stemmen, skjørhet, kulturskam, bibelsk nakenhet, og intimiteten i talemeldinger skal utforskes.

nyMusikk Oslo, Periferien er en konsertserie for samtidsmusikk som har som mål å gi Oslo et kveldskonserttilbud for eksperimentell og nyskapende musikk som løper gjennom hele året. Som hovedstadens eneste konsertserie hvis hovedfokus er samtids- og eksperimentell musikk håper vi å bygge videre på det arbeidet som har blitt lagt siden konsertseriens oppstart i 2016.

 

Artister:

Jenny Berger Myhre

Anthony R. Green

Heather Frasch

Neo Quartet