Torhild Ostad og Carsten Dahl: JEG ROPER TIL DEG

UTSATT!

25. april 2023


19:30

NB: Konserten er utsatt til 25. april 2023 pga sykdom. Alle billettkjøpere blir kontaktet, og alle kjøpte billetter er fortsatt gyldige.

 

Om utøverne:

Torhild Ostad (f. 1969)
Sanger, komponist, tekstforfatter, billedkunstner. Debuterte solo i 1996 med kritikerroste albumet «Blomar i Moll» (KKV, Produsent Sondre Bratland). «Blomar i Moll» var Norges første acapella-CD. Etter mange års fravær fra utøving kom utgivelsen ¨Jeg roper til deg¨(Norcd) 2017, et samarbeid med Carsten Dahl (DK)

Samarbeid med andre artister live og på utgivelser:

Carsten Dahl, Sondre Bratland, Michael Wiehe, Annbjørg Lien, Lillebjørn Nilsen, Eigil Berg, Trond Granlund, Mick West, Erling Aksdal, Martin Schack, Henrik Nordbrandt, Kjartan Fløgstad, Andreas Utnem, Morten Gunnar Larsen, Herbjørg Wassmo, Knut Ødegård, Cecilie Løveid, Åse Teigland, John Ivar Bye, Lars Jones, Ingvar Hovland og Asbjørn Stokkeland, Bente Kure og Leif Ernstsen, Hans Graasvold, Rod Sinclair, Ivar Andresen, Carl Petter Opsahl med flere.

Oppdrag: Mange kirkekonserter, bl.a. Oslo Domkirke,  Molde Domkirke, Christians Kirke (København) Sang «Til Ungdommen» ved avdukning av minnestein for Nordahl Grieg, Kleinmachnow ved Berlin 2003 og samme sted ved 70 års markering 2. desember 2013. Hatt solokonserter på festivaler, bl.a.Vossajazz,  Moldejazz og Nattjazz i Bergen, Bjørnsonfestivalen. Deltatt i flere radio og fjernsynsproduksjoner.

Carsten Dahl (f 1967)
Dansk pianist, komponist og billedkunstner, professor emeritus.
Carsten Dahl er en av Europas fremste jazz- /samtidspianister. Kjent for sitt lekne og sjangeroverskridende spill. Han skriver for kor og symfoniorkester like mye som for samtids/jazz-konstellasjoner. Dahl er spesielt lagt merke til for sine soloimprovisasjoner både innspilt og live. I 2014 utkom J.S. Bachs «Goldberg Variations» (Prepared Piano Version), for første gang innspilt av en jazz/samtidsmusiker.

Samarbeid med andre artister live og på utgivelser:
Carsten Dahl deltar på mer enn 150 CDer solo og i samarbeid, med bl.a.  Stefan Pasborg, Niels Bo Davidsen, Jesper Zeuthen, Palle Mikkelborg, NHØP, Arild Andersen, Jon Christensen, Eddie Gomez, Didier Lockwood, Johnny Griffin, Dave Liebman, Phillipe Cathrine, Bent Jædig, Håkon Broström, Richard Boone, Charlie Mariano, Lennart Ginman, Frands Rifbjerg, Billy Harper, Jerry Bergonzi, Ensemble Midtvest, Reuben Rodgers, Gregory Hutchinson, Elliot Zigmund, Helen Davies, Michala Petri, Ulf Walkenius, Hanne Boel, Lars Danielsson, Putte Wickman, Nisse Sandström, Cæcilie Norby, Mads Vinding, Lars Moller, Phil Wilson, Jim Snidero, Tom Kirkpatrick, Thomas Hass, Alex Riel, Bo Stief, Wynton Marsalis m fl.