Sigrid Moldestad & Hazelius Hedin

VINTERSONG - en nordisk julekonsert

15. desember 2022


19:00

Sverige møter Norge med felles Skandinavisk vinterstemning frem mot jul. Den svenske duoen HazeliusHedin tar med sine nyckelharper, stemmer og gitarer og møter norske Sigrid Moldestad´s hardingfele og sang. De er alle tre kjent som sterke formidlere på den nordiske folkemusikkscenen og har med seg tradisjonelle julsanger og salmer i tilleg til egne viser og historier.

Varmt, nært og ekte.

 

Esbjørn Hazelius og Johan Hedin er blant Sveriges største folkemusikkstjerner og er kjent for sine inderlige sanger og sitt energifylte samspill. Duoen har turnert store deler av Norden, gitt ut fleire plater saman og har et stort nordisk publikum. Samarbeidet har en ekstra nerve som ingen som hører duoen er uberørt av.

Det samme kan seies om Sigrid Moldestad, som har flere plater bak seg. Det sjette albumet “Tonen i meg” kom ut i fjor.

Hun har turnert med julekonserten “Vintersong” i fleire år. Det er tredje gang den svenske duoen er med og sammen skal de turnere både i Norge og Sverige i Desember.

 

Sigrid Moldestad ( song/hardingfele/fele)

Esbjørn Hazelius ( cittern/gitar/fele/song)

Johan Hedin ( sopran/oktav-nyckelharpa/cittern/ song)

 

www.sigridmoldestad.com

www.hazeliushedin.com