Dypt nede i det blodrøde rødvinsglasset // Hege Tunaal

12. oktober 2022


19:30

Dypt nede i det blodrøde rødvinsglasset er et dikt- og viseprogram skrevet og framført av visesanger Hege Tunaal.

Med seg har hun Steinar Larsen på gitar. Regi: Bentein Baardson. 

Kort fortalt er det refleksjoner over relasjoner som framføres. Tekstene er poetiske, ironiske og surrealistiske slik regissør Bentein Baardson utrykker det i sin beskrivelse av materialet. Videre sier han: Jeg lytter og lytter til dine cd-er, og er overbegeistret. Du har originale og innholdsrike tekster, en pregnans, en presis tekstformidling og en utsøkt musikalitet som jeg beundrer! Befriende å lytte til deg. For meg er du blitt Norges svar på Ute Lemper og Cristina Branco. 

Litt om temaene som belyses i programmet: 

En fortelling om et møte, om redselen for det ukjente, om gleden ved å kle seg pent samtidig med redselen for folks bedømmelse, kropps-press, om å gå litt for langt med sitt eget begjær, men også om ensomheten og forsøket på å dekke over den. Dessuten å finne trøst i en varmepute, kjenne på de positive tankene, – også i en vanskelig tangodans. Noen samfunnskritiske temaer berører barne-bruder, samt vårt voksende byråkrati. 

Programmet varer ca. en time.

Sangene er hentet fra Cd’ ne «Ildfluer» og «Annet hvert sekund…» med Hege Tunaal. 

Disse kan høres på Spotify. 

 

Dørene åpner 18:30