A Soulful Gospel Celebration // Oslo Soul Children & Oslo Soul Teens

19. mai 2022


19:30

Oslo Soul Children & Oslo Soul Teens består av sangere i alderen 10–19 år fra hele Oslo-området, som har utgitt 15 album, flere singler og musikkvideoer alene og i samarbeide nasjonale og internasjonale artister. Koret har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og har vært fem ganger i USA. I tillegg til å ha deltatt på utallige tv-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen, Oslo kommunes kunstnerpris og blitt nominert til Spellemannsprisen.

 

Under den forrykende konserten «A Soulful Gospel Celebration” vil koret, under ledelse av dirigent Ragnhild Hiis Ånestad og kapellmester Thor-Erik Fjellvang, gi publikum massevis av god stemning. En får også oppleve unge og dyktige solister, og et kor som har energi, nerve, trøkk og sjarme. Repertoaret består av moderne gospellåter, Soul Children-slagere og smakebiter fra det rykende ferske albumet «Soul Stories», som slippes på alle strømmetjenester bare timer etter konserten er slutt.