Sacred Sound meditativ konsert til inntekt for Barn & Unge i Oslo!

En meditativ, musikalsk reise der du bades i tonene og vibrasjonene til urgamle instrumenter

28. august 2022


18:30

Sacred Sound meditativ konsert til inntekt for Barn & Unge i Oslo!

– en meditativ, musikalsk reise der du bades i tonene og vibrasjonene til urgamle instrumenter

Velkommen til en nydelig musikalsk og meditativ opplevelse i Oslos vakreste hus; Kulturkirken Jakob. Kulturkirken Jakob er et helt unikt hus og en fantastisk ramme for meditative konserter som Sacred Sound og denne kvelden blir garantert spesiell med vakker lyssetting til Gongenes magiske toner.

 

All inntekt vil doneres til frivillige prosjekter som jobber for barn og unge i Oslo! Du kan også donere ekstra om du ønsker på Vipps til #17089, Medisinsk Yoga Øst, husk å merke innbetalingen «Barnogunge». Det er mange flotte tiltak i Oslo som jobber med inkludering, arbeidstrening, gratis kulturaktiviteter, og for at barn og unge skal få en bedre hverdag gjennom lek, læring og sosial samhandling. Målet er å samle inn minst 100 000 kr gjennom denne konserten og donere inntekten til frivillige organisasjoner som trenger økonomisk støtte. Nå har du en unik sjanse til å være med å bidra!

 

Konserten er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. GongMesterne Anne Siri Langelandsvik og Eva C.. Hildal spiller de urgamle instrumentene Gong, syngeboller, krystallskåler, shruti-box, klokkespill og andre perkusjon-instrumenter og synger intuitivt. Gongenes overtoner, kraftfulle vibrasjoner og harmoniske lydbilde tar deg bortenfor tanker og inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon.

«I hvilen restituerer du og kommer i kontakt med det som virkelig er viktig for deg. Hvilen gir rom for refleksjon, til å stoppe opp. Hvile gir deg overskudd til å nyte, å gi, og å få til mer av det som betyr mest for deg, en følelse av harmoni, tilstedeværelse og ro. Alle fortjener å hvile.»

 

Konserten er meditativ og du kan velge om du vil ligge eller sitte under konserten. Ta med liggeunderlag, pledd og gjerne en pute eller to til å ha under hodet og knærne, eller pute til å sitte på og pledd å ha over deg dersom du vil sitte.

 

«I have never heard anyone play the gong so completely before. You and the gong where like one, like there was no separation, I believe this is a great gift you have.» Elisabeth Engquist, Founder MediYoga international

 

Om arrangøren:
Anne Siri Langelandsvik er en av Norges mest erfarne Gongmestere og holder jevnlig Sacred Sound konserter og GongBad i Norge og utenlands. Hun holder Grunnkurs i Gongspill og utdanner GongYoga terapeuter. Siden barndommen har hun hatt stor glede av og interesse for musikk, spilt trombone og tenor, og sunget. Da hun i 2011 fikk oppleve lyden av Gong for første gang visste hun umiddelbart at hun skulle lære å spille Gong. Det var den mest sjel-settende og fantastiske opplevelse noensinne. Siden har hun spilt for mange, mange hundre mennesker, både innenlands og utenlands, og hennes GongBad er alltid full-booket. Hun jobber som Idrettspedagog og Yogaterapeut innen Rus-behandling og er medeier i YogaHaven på Frysja. Link til hjemmeside: www.sacredsound.no. 

Med seg på konserten har hun Eva C. Hildal som bor på Ørnes i Meløy kommune. Eva er en erfaren Gongmester, yogalærer og freelance fotograf. Eva jobber intuitivt og bruker kreativiteten når hun spiller gong og de andre vakre instrumentene. Som Anne Siri bruker hun stemmen og stillhet som en del av lydbildet – det nærer til en helt spesiell opplevelse hos den enkelte. Eva elsker sammensetningen av gong, yoga, kunst, natur og mennesker! Å være i naturen under et Gongbad gir en ekstra sterk opplevelse. Dette har inspirert Eva til å lage fotoutstillingen «Mellomrommet» der hun har fokusert på gong, mennesker og natur. «Å følge hjertet er et vakkert ideal som taler til kjernen av hva det vil si å være menneske».