Jazzbrunch: Norsk jazzorkester med Felix Peikli & Baptiste Herbin (FR)

Charlie Parker with Strings

1. mai 2022


14:00

Musiker, kurator og produsent Felix Peikli inviterer sammen med A-kortet, Realmat og Kulturkirken Jakob til månedlig jazzbrunch i Oslos vakreste konsertlokale!

Med gjesteartister og orkester på programmet er det duket for en serie unike musikkopplevelser komplimentert av en fantastisk brunch. Åpen bar. Velkommen til et kulinarisk og musikalsk throwback!

Norsk jazzorkester med Felix Peikli & Baptiste Herbin (FR) – Charlie Parker with Strings

Charlie Parker blir omtalt som jazzmusikkens Johann Sebastian Bach da han med trompetist Dizzy Gillespie tok verden med storm da han introduserte den nye stilarten be-bop. Parker fikk kallenavnet «Bird» av Jay McShann ettersom hans virtuose saksofonspill minnet om elegansen og skjønnheten av en kvitrende fugl. Peikli, som blant annet er kunstnerisk leder for Norsk Jazzorkester, inviterer med seg et knippe musikere med strykere og en av verdens fremste saksofonister som kommer ens æren fra Frankrike – Baptiste Herbin – som Peikli opptrådte med for første gang på Smalls Jazzclub i New York. Sammen leverer de en brunchopplevelse i særklasse og markerer feiringen av International Jazz Day med klassisk jazz fra en av de største legendene i jazz.

Dørene åpner klokken 13:00