Mono + A A Williams

Presenteres av Radar Booking

21. august 2022


19:00

Konserten er flyttet til 21. August 2022.

Billetter kjøpt til konserten i 18.03.2021 er gyldige til den nye datoen. 

Det Japanske instrumental bandet MONO vender til Europa med nytt album. Også denne gangen kan vi forvente oss ekspansiv og eterisk rockemusikk. Deres unike sound, som forener orkesterarrangementer og gitarstøy, er høyt respektert. Så mye at bandets musikerskap og mangfoldige musikalske palett har forbigått rock-sjangeren, og eksisterer innenfor sitt eget rike. Som British Musical Magazine NME en gang uttalte; «dette er musikk for gudene». MONO leverer også et fengslende live-show, med ingen tegn til forfall etter to tiår på veien!

Lead guitarist Taka comments:
“We`re excited to be able to return and give you livemusic again after then, almost a year-long of an unfortunate global healthcrisis. Through the real loud live experience, we hope to re-connect, share hope and rejoice again with you»

19:00 Dørene åpner
19:45 A.A. Williams
21:00 MONO