Mahoor

Persisk popkonsert

28. mai 2022


20:00

17. januar: Konserten er flyttet til 28. mai. Alle kjøpte billetter er gyldige.
Vi har gleden av å invitere deg tilbake til persisk konsert med Mahoor og hans norsk-franske band i Kulturkirken Jakob 28. mai!
Konserten blir en kulturell begivenhet for deg som er nysgjerrig på popmusik fra en del av verden man ikke hører så mye popmusikk fra!Om Mahoor:
Mahoor er en norsk-persisk sanger og musiker med lang fartstid både innen pop og klassisk persisk musikk.Til denne konserten har han samlet en gruppe meget dyktige norske musikere. For Mahoor er det en enorm inspirasjon å opptre med mennesker som deler hans lidenskap for å lære nye sanger fra andre kulturer – som ikke bare føler og fremfører musikken perfekt, men som i tillegg også formidler selve sjelen til hver sang.Engelske oversettelser vises på skjerm bak artistene så du som ikke forstår persisk også kan få med deg innholdet.
Medvirkende:Sverre Undheim (NO) Kapellmester / pianoHalvor Bekken Aschim (NO) BassStian Aasen Stapnes (NO) Trommer / perkusjonOmbeline Chardes (FRA) FiolinistRikard Sjånes Pedersen (NO) GitarJohannes Hetland (NO) Keyboard