Ekstrakonsert: A New York, New York Christmas 2021

17. desember 2021


18:30

ARRANGEMENTET GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT I HENHOLD TIL NYE SMITTEVERNREGLER

På konsert med over 200 publikummere, følger vi deg til nummerert plass når du kommer.
Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind frem til man har satt seg.
For å fordele innslipp og unngå kødannelse, åpner dørene en time før konsertstart.
…………………
«A New York, New York Christmas» startet som en venners-venners fest for eksilnewyorkere i Oslo – og har utviklet seg til å bli en av landets mest varme og hyggelige juletradisjoner. Under ledelse av Thor-Erik Fjellvang og Felix Peikli serveres en enkel oppskrift: Scene, sal og bar i Kulturkirken Jakob fylles opp med amerikansk jul i musikalsk, fast og flytende form. The usual suspects er tilbake på scenen: Felix Peikli, Kim Wigaard Johansen, Bjørn Vidar Solli, Marlen Tjøsvoll, Tracee Meyn, Jo Vemund Svendsen, Thor-Erik Fjellvang, Sven Henriksen og ikke minst evigunge Aksel Kolstad! PS – Denne konserten har solgt ut flere år på rad — vær tidlig ute!

VELKOMMEN!