Petter Simonsen: Vårt ansvar for skaperverket

22. november 2021


19:30

Petter Simonsen er regenerativ, holistisk og økologisk prisvinnende bonde på Østre Pavestad Gård i Aurskog-Høland Kommune. På sin gård har han en omfattende og meget allsidig produksjon: alt på dyras og naturens premisser. Hans ullgriser, kuer, okser, kalkuner og høner lever naturlige frittgående liv hvor deres trivsel og lykke står i høysetet. I tillegg dyrkes økologiske poteter, grønnsaker og urkorn på gården. Alt selges direkte til forbruker.

Petter Simonsen er også en meget aktiv profesjonell sanger og musiker med erfaring fra mange ulike prosjekter både i Norge og mange andre land. Han skriver også sin egen musikk og er aktuell med sin egenskrevne soloplate Gratitude. Via sine tekster og melodier deler Petter ærlig og direkte fra sitt liv, erfaringer, tanker og følelser. Resultatet er et eget nytt og unikt univers.

På konserten vil Petter ta oss med på en personlig reise igjennom et stort spenn av musikalske genre. Ledsaget av fremragende musikere vil han ved hjelp av sine ord og toner gi publikum en helt unik opplevelse for både kropp og sjel.