Oslo Soul Children: A Soulful Christmas Celebration

AVLYST!

16. desember 2021


19:30

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST

 

Oslo Soul Children består av sangere i alderen 10–19 år fra hele Oslo-området, som har utgitt 15 album, flere singler og musikkvideoer alene og i samarbeide nasjonale og internasjonale artister. Koret har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og har vært fem ganger i USA. I tillegg til å ha deltatt på utallige tv-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen, Oslo kommunes kunstnerpris og blitt nominert til Spellemannsprisen.

Under den forrykende konserten «A Soulful Christmas Celebration” vil koret, under ledelse av dirigent Ragnhild Hiis Ånestad og kapellmester Hans Aaseth, gi publikum massevis av god julestemning. En får oppleve tradisjonelle julesanger og ny julelåter med unge og dyktige solister, og et kor som har energi, nerve, trøkk og sjarme.