EKSTRA // Natt i desember: Iver Kleive og Knut Reiersrud

19:30-konserten er utsolgt, ekstrakonsert 15:30 i salg nå!

19. desember 2021


15:30

ARRANGEMENTET GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT I HENHOLD TIL NYE SMITTEVERNREGLER

Iver Kleive (orgel) og Knut Reiersrud (gitarer og oud) har mange års erfaring med å lage mektig lyd i katedraler. Mange husker deres utgivelser «Blå Koral», «Himmelskip» og «Nåde over Nåde» som vakre bautaer over møtet mellom europeisk kirkemusikk og afroamerikansk rytmikk og tonefølelse. «Natt i desember» (KKV 2018) er juleversjonen: Meningstunge, stemningsskapende versjoner av velkjente julesanger.På repertoaret står blant annet «Kling no klokka», «Deilig er jorden», «Stille natt», «Jeg synger julekvad» og «Jeg er så glad hver julekveld». Den nyskrevne «Minne om en svunnen jul» av Iver Kleive og en jiddisk folkemelodi som her har tittelen «Desember i Praha» har også fått plass.

………………………………………………….

Det er trygt å kjøpe billetter til konsert i Kulturkirken Jakob.
Vi justerer oss til enhver til inn mot statens og kommunens smittevernråd.
For å fordele innslipp, åpner dørene en time før konsertstart.
…………………………………………………………………………
I timen før konsert vil Jakobs tårn være åpent, hvor man kan oppleve et tverrfaglig kunstprosjekt av tre iranske kunstnere: Sangerne Mahsa og Marjan Vahdat og den visuelle kunstneren Badri Valian. Les mer om prosjektet HER.
VELKOMMEN!