AVLYST: Einar Selvik

19. januar 2022


19:00

Oppdatering 10.1: Konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes automatisk.

Einar Selvik, mannen bak Wardruna, spiller en unik konsert i Kulturkirken Jakob 19. januar!

Her vil stemmen, poesien og instrumenter som Kraviklyre, Tagelharpe og Bukkehorn står i sentrum. Konserten blir et møte med Einars musikk, og ikke minst, med tankene og arbeidet som ligger bak. Komponisten, multiinstrumentalisten og mannen bak Norrøn-folkgruppen Wardruna er kjent for sin unike musikalske formidling av eldre nordiske kulturtradisjoner. Denne kvelden tar han oss med på en musikalsk reise ut av Wardruna sitt normalt så store lydlandskap, og inn i et enklere og mer direkte format. Wardruna ble startet i det stille av Einar tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor internasjonal suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Gjennom arbeidet med gruppen, kombinerer Einar det akademiske med det populærkulturelle. Den grundige tilnærmingen han har til emnet har gjort han og Wardruna til en av samtidens fremste formidlere av eldre nordisk kultur.