Marthe Valle: Solsnu

21. desember 2021


20:00

ARRANGEMENTET GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT I HENHOLD TIL NYE SMITTEVERNREGLER

Stikkord for konserten er Solsnu og tilbakestilling. Er jula relevant å feire i vår del av verden der de som har mest får mer og så mange sitter på utsiden, både i ensomhet og utenfor våre grenser? Vi markerer årets mørkeste dag som samtidig er det nye håpets fødsel, tiden da sola igjen stiger på himmelen, høyere for hver dag. Ingen av oss lever for oss selv, og vi klarer oss ikke uten fellesskapet og samholdet, solidariteten for den sårbare – fordi vi alle i prinsippet kan bli den sårbare. Hva trenger vi egentlig?

………………………………………………….

Det er trygt å kjøpe billetter til konsert i Kulturkirken Jakob.
Vi justerer oss til enhver til inn mot statens og kommunens smittevernråd.
For å fordele innslipp, åpner dørene en time før konsertstart.
…………………………………………………………………………
I timen før konsert vil Jakobs tårn være åpent, hvor man kan oppleve et tverrfaglig kunstprosjekt av tre iranske kunstnere: Sangerne Mahsa og Marjan Vahdat og den visuelle kunstneren Badri Valian. Les mer om prosjektet HER.
VELKOMMEN!