PUST: Julero

5. desember 2021


20:00

ARRANGEMENTET GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT I HENHOLD TIL NYE SMITTEVERNREGLER

Hver desember siden 2010 har PUST turnert i hele Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlingen din sammen med julemusikk av blant annet Frank Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald.

I fjor kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB – The Recorded A Cappella Review Board – og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year). Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt – og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp».
Tor Hammerø – Nettavisen, 2020

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

PUST består av:
Camilla Susann Haug – sopran
Anne Hilde Grøv – mezzo
Elisabeth Anvik – alt
Jostein Hasselgård – tenor
Håvard Gravdal – baryton
Mads Iversen – bass

Gruppas hjemmeside: www.pust.org
………………………………………………….

Det er trygt å kjøpe billetter til konsert i Kulturkirken Jakob.
Vi justerer oss til enhver til inn mot statens og kommunens smittevernråd.
For å fordele innslipp, åpner dørene en time før konsertstart.
…………………………………………………………………………
I timen før konsert vil Jakobs tårn være åpent, hvor man kan oppleve et tverrfaglig kunstprosjekt av tre iranske kunstnere: Sangerne Mahsa og Marjan Vahdat og den visuelle kunstneren Badri Valian. Les mer om prosjektet HER.
VELKOMMEN!