Damien Jurado

Presentert av All Things Live Norge

25. mars 2022


19:00

Damien Jurado er kjent for sine stemningsfulle og emosjonelle konsertopptredener og vi gleder oss til et gjensyn i Kulturkirken Jakob den 25. mars 2022.

Den talentfulle sangeren og låtskriveren lager låter som treffer hjertet, og musikken er inspirert av tidligere storheter som ikke var redd for å gå sin egen vei som Neil Young, Bob Dylan og Nick Drake.

Jurado har laget musikk i godt over 25år. Hans første plate «Motorbike» ble gitt ut i 1995,men det var med albumet «SaintBartlett» (2010) at Jurado endelig fikk sitt gjennombrudd. 17 album senere har Jurado også bidratt til en rekke låter i TV serier og filmer, turnert verden over og samarbeidet med Moby, Richard Swift og Ken Stringfellow for å nevne noen få. Han er kjent for sin fantastiske fortellerevne og elsket av både kritikere og fans verden over.

Musikken hans havner i indiesjangeren, til tross for at ingen helt klarer å konkretisere denne plasseringen. Andre sjangre som blir nevnt i samme setning som Jurado er elektrisk indie-rock, psykedelia, pop og roots rock. Det er uansett alltid Jurados gitar og stemmeprakt som står i sentrum. Hans siste album “The Monster Who Hated Pennsylvania” (2021) er Jurados første album fra hans egetplateselskap. Albumet består av ti intense historier om mennesker som nekter å gi opp livet til tross for vanskelige omstendigheter.

«There is something enticing about a body of work where everything is simple but nothing is straightforward.»
-americana-uk.com

Konsertene til Damien Jurado blir ofte beskrevet som «magisk, ektefølt, vilt & vakkert». Vi forventer intet mindre når han nå tar steget inn i Oslos kanskje mest magiske scene i september.

………………………………………………….

Det er trygt å kjøpe billetter til konsert i Kulturkirken Jakob.
Vi justerer oss til enhver til inn mot statens og kommunens smittevernråd.
For å fordele innslipp, åpner dørene en time før konsertstart.
VELKOMMEN!