Andreas Ulvo: Trust

4. oktober 2021


19:30

«Trust» er Andreas Ulvo sitt nyeste soloprosjekt, og det handler om det improviserte, det som ikke planlegges, men som oppstår der og da. Det handler om tilliten til at det finnes uendelig med musikalske veier og retninger, og musikken kan være som en elv, som flyter av gårde gjennom stille tjern og heftige fossefall. Denne konserten er en releasekonsert for albumet «Trust», som består av improviserte stykker, men siden denne konserten også er improvisert vil dette også bli en ny musikalsk reise som ingen har hørt før. Ulvo henter inspirasjon fra sin mangeårige erfaring som jazzmusiker, med en solid dose klassisk og folkemusikk. Ulvo har i tillegg til sine egne prosjekter Ulvo ensemble og Eple trio og spilt med en rekke artister som Ingrid Olava, Mathias Eick, Solveig Slettahjell, Ellen Andrea Wang, Karl Seglem og Silje Nergaard for å nevne noen.

«True to his approach, all the music, interpreted or freely improvised, reflect Ulvo’s qualities as a highly original musician» -Eyal Hareuveni, Salt Peanuts

………………………………………………….

Det er trygt å kjøpe billetter til konsert i Kulturkirken Jakob.
Vi justerer oss til enhver til inn mot statens og kommunens smittevernråd.
For å fordele innslipp, åpner dørene en time før konsertstart.
VELKOMMEN!