Erik Lukashaugen: Midtlivsviser & Børli-Blues

19. oktober 2021


19:00

Erik Lukashaugen er en av Norges travleste visesangere, mye takket være hans tolkninger av tømmerhuggeren Hans Børlis dikt. Børli-albumene «Av en sliters memoarer» (2013) og «Vi eier skogene» (2018) ble hyllet av så vel kritikere som publikum og ble belønnet med henholdsvis Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua» og nominasjon til Spellemannspris.

I høst er artisten aktuell med sitt femte album «Det vi rakk». Tekster og musikk er tydelig preget av det siste spesielle året og kan oppsummeres som «midtlivsviser» i spennet mellom kjærlighet og korona. Plateutgivelsen akkompagneres av en to måneder lang Norgesturné hvor elverumsingen byr på både ferske sanger samt mange høydepunkter fra hans tidligere utgivelser. Velkommen til en stemningsfull og humørfylt helaften full av lyriske viser!

Erik Lukashaugen – sang, gitarer
Tarjei Nysted – fiolin, nøkkelharpe, mandolin, autoharpe, basspedaler, perkusjon m.m.
Bjørge Verbaan – tråorgel, trekkspill, keyboards

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:00

Konserten er støttet av Norsk kulturfond

………………………………………………….

Det er trygt å kjøpe billetter til konsert i Kulturkirken Jakob.
Vi justerer oss til enhver til inn mot statens og kommunens smittevernråd.
VELKOMMEN!