Leifur James

Pres. av FKP Scorpio

13. november 2021


19:00

Leifur James til Kulturkirken Jakob på senhøsten!
Den eksperimentelle produsenten, vokalisten og komponisten Leifur James lager drivende, melankolsk elektronika med litt avant-garde vibber på si – musikk perfekt for Kulturkirken og dens akustikk, med andre ord. Dette lukter en helt spesiell konsertaften.
I 2018 slapp London-baserte Leifur debutalbumet «A Louder Silence» til rosende kritikker. Andrealbumet «Angel In Disguise» kom i 2020, også denne kritikerrost. CLASH Magazine skriver blant annet:
«’Angel In Disguise’ gives off film noir qualities. ‘Circles’ could easily score a scene from an old black and white picture; it’s mournful soul sound-tracking a lonely figure, stumbling along the road as the rain pours down on him. It’s a familiar, emotionally captivating image, and these little blooms of imagination are sprinkled throughout the album, providing moments of contemplation, intimacy and sentimental release.»
Leifur James er kjent for å eksperimentere med produksjonene side, og som en live-artist gir han oss blant annet progressiv synth, jazz fusion og sterke, visuelle virkemidler som alle er med på å skape et fullkomment lydbilde.
Vi gleder oss veldig til en intim og unik musikalsk opplevelse i høstmørket – og det bør du óg.
Bill.: 250,- + avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 19:00.
Billetter i salg nå:

Se mindre