AVLYST: Wudewuse & Granem – Northern Gothic

18. juni 2021


21:00

OBS: Denne konserten er dessverre avlyst pga forsinket gjenåpning av Oslo. Alle billetter refunderes automatisk fra Ticketmaster innen 30 dager. Artisten vil sette opp en ny konsert i september, den blir på annet venue siden Jakob da er stengt for oppussing. Vi beklager på det sterkeste og ønsker dere velkommen ved neste anledning.
Wudewuse lanserer albumet «Northern Gothic» i Kulturkirken Jakob denne mørke høstkvelden. Forvent en mektig framføring av et album preget av dødsmytiske stemninger. Låtene ble blant annet skrevet under hovedartisten SBMs opphold på en kirkegård. De bærer preg av saligheten, mystikken og det dypt melankolske.
Lydbildet er også påvirket av folkemusikken, den klassiske romantikken samt klenodier fra rockens tidløse kammer. De dunkle tekstene synges ofte med en kald og fabelaktig nordisk distanse, mens gruppen lefler med overtone-magi og spøkelsesaktige harmonier.
——————————————————————–
For å gjøre kvelden komplett vil Granem spille et sett før Wudewuse entrer scenen. Granem ga i 2019 ut «Solstreif», et album med sterke låter i Norsk visetradisjon kledd i gran og mose. I 2020 ga han ut «Jeg Går», en dyster og meditativ EP.