Wudewuse & Granem – Northern Gothic

Oppdatering 21.1.2021: Konserten er utsatt til 18. juni!

18. juni 2021


21:00

Wudewuse lanserer albumet «Northern Gothic» i Kulturkirken Jakob denne mørke høstkvelden. Forvent en mektig framføring av et album preget av dødsmytiske stemninger. Låtene ble blant annet skrevet under hovedartisten SBMs opphold på en kirkegård. De bærer preg av saligheten, mystikken og det dypt melankolske.
Lydbildet er også påvirket av folkemusikken, den klassiske romantikken samt klenodier fra rockens tidløse kammer. De dunkle tekstene synges ofte med en kald og fabelaktig nordisk distanse, mens gruppen lefler med overtone-magi og spøkelsesaktige harmonier.
——————————————————————–
For å gjøre kvelden komplett vil Granem spille et sett før Wudewuse entrer scenen. Granem ga i 2019 ut «Solstreif», et album med sterke låter i Norsk visetradisjon kledd i gran og mose. I 2020 ga han ut «Jeg Går», en dyster og meditativ EP.