Utsolgt: Oskar Nordbø: «The Flood»

10. juni 2021


18:00

MERK:

Grunnet Covid-19 er dette arrangementet flyttet til 10.06.2021. Det blir denne dagen tre konserter, 18:00, 20:00 og 22:00. Alle gjester er blitt kontaktet med nytt tidspunkt. Alle kjøpte billetter gjelder til ny dato og til alle konserter — vi benytter navneliste i døra til å sjekke at du er kommet til riktig tidspunkt.

Skulle det nye tidspunktet ikke passe for deg, er det åpnet for refundering frem til 10. juni. Kontakt oss. 
Oskar Nordbø er klar for å premiere debutalbumet «The Flood» med band på Kulturkirken JAKOB!
Med sin ærlige sjarm, gode meloditeft og upolerte atmosfære leverer Oskar Nordbø en unik miks av Folk, Indie Pop og Country. Inspirert av helter som Bon Iver, Tallest Man On Earth og Phoebe Bridgers leveres gitarfokuserte arrangementer, pent båret av Oskars drømmende, særegne stemme. Med fengende, men ærlige, melankolske tekster og melodier kan Oskar beskrives som en unik miks av Greg Holden og Oasis.
Etter et innholdsrikt år med radiolistinger, mediaomtale og gigs har ikke Oskar satt brems på kreativiteten. Nå er han klar med debutalbumet “The Flood” den 13. november.
“The Flood” leverer 12 personlige historier om reisen gjennom kjærlighetsbrudd, eksistensiell krise og tilværelsen i et moderne kloster Oskar selv flyttet inn i. Dette er det gjennomgående tema i albumet; jakten på identitet, det å finne seg selv og Gud. I sjangere sjeldent utfordret av nytenkende talenter, viser det Even Ormestad produserte albumet at indie folk ikke bare har én lyd. Med klassisk folk som “Amigo” og “Please Leave Me”, sommerlige “Norwegian Summer”, samt atmosfæriske og instrumentalfokuserte “The Flood II” og “The Flood III” leverer albumet en gjennomgående variasjon av folk, indie pop og country, bært av Oskars fengslende vokalprestasjoner. “The Flood” kan beskrives som en reise gjennom følelsene som best.
Oskar Nordbø er klar for releasekonsert 30. januar på Kulturkirken JAKOB.
Konsertstart: kl.20:00
Dørene åpner: kl.19:00