AVLYST: Natt i Betlehem 16.12

16. desember 2020


18:30

Konserten «Natt i Betlehem» baserer seg på den kritikerroste juleplaten med samme navn. Aftenposten skrev i sin anmeldelse at Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig utviser en dyp følsomhet for julens budskap: «Musikken er svært neddempet, både andaktsfull, skjør og høytidelig. Dette er musikk til ettertanke og refleksjon». Det er tiende år på rad disse anerkjente jazzartistene gjester Kulturkirken JAKOB med denne konserten. PS: Disse konsertene, inkl ekstrakonserter, har gått for stappfulle hus de siste årene. Vær tidlig ute med å sikre deg billett! — Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen. Ledsager: full pris Adkomst: Ruter buss/trikk: Jakob Kirke / Hausmanns gate Ingen servering Varighet: ca 75 min