AVLYST: Iver Kleive / Knut Reiersrud: Natt i desember 2020 matiné

20. desember 2020


15:00

Iver Kleive (orgel) og Knut Reiersrud (gitarer og oud) har mange års erfaring med å lage mektig lyd i katedraler. Mange husker deres utgivelser «Blå Koral», «Himmelskip» og «Nåde over Nåde» som vakre bautaer over møtet mellom europeisk kirkemusikk og afroamerikansk rytmikk og tonefølelse. «Natt i desember» (KKV 2018) er juleversjonen: Meningstunge, stemningsskapende versjoner av velkjente julesanger.

På repertoaret står blant annet «Kling no klokka», «Deilig er jorden», «Stille natt», «Jeg synger julekvad» og «Jeg er så glad hver julekveld». Den nyskrevne «Minne om en svunnen jul» av Iver Kleive og en jiddisk folkemelodi som her har tittelen «Desember i Praha» har også fått plass.

Velkommen til en konsert som vil prege hele juletiden din!