Ken Ring: Tack för mig

ENDELIG skal vi få ta imot Ken!

27. november 2021


20:30

Oppdatering 17.09.21:

Vi tror nå det vil være mulig å samle tilnærmet fullt hus til konsert med Ken den 27.11! Vi har derfor besluttet å slå sammen dobbeltkonserten denne kvelden til klokken 20:30. NBNB: Alle utstedte billetter er gyldige til denne konserten. Hvis du har printet ut billett med feil tidspunkt, er den fortsatt gyldig — ønsker du en print med rett tidspunkt kan du nå printe billetten din på nytt, da skal den komme med riktig tidspunkt.

Takk til alle for tålmodigheten — nå er det bare å glede seg til show!

 

Etter 21 legendariske år, 15 album, 700 konserter og over 600 låter har Ken Ring bestemt seg for å avslutte karrieren som artist. I 2020 slipper han sitt aller siste album, som både skal oppsummere og sette punktum for karrieren.

Han drar i denne forbindelse ut på en stor turné. Den akustiske delen av turneen har tittelen Tack För Mig, og finner sted hos oss i Kulturkirken Jakob lørdag 27. november. Dette blir et legendarisk show. Bli med på å ta farvel – når Sveriges tyngste rapper legger mikrofonen på hylla. Som Ken selv sier: «En stund för omtanke, kärlek och respekt.»