Lars Lillo-Stenberg & No. 4: Jeg gikk meg over sjø og land

To siste konserter 13/12: 18:30 (utsolgt) og 21:00 (fortsatt billetter)

13 – 13. desember 2017


Velkommen til livets julekonsert i Jakob 11.-13. desember!

Alle som er oppvokst i Norge har et forhold til julesangene. Lars Lillo-Stenberg og trioen No. 4 vil i løpet av tre dager i desember presentere sine høyst personlige versjoner av julefestens kjente og kjære klassikere. 11., 12. og 13. desember presenterer de julekonserten «Jeg gikk meg over sjø og land» i Kulturkirken JAKOB ved Akerselva. Julen handler jo for mange nettopp om tilhørighet og hjemlengsel: «Hvor hører du vel hjemme?»

Lars Lillo-Stenberg er en av Norges fremste låtskrivere, artister og musikere, kjent fra både deLillos og en rekke fremragende soloplater med eget materiale og tolkninger av den norske sangskatten. No. 4 er et Osloband som består av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek. Dagsavisen omtalte deres debutplate «Henda i været» som «et lite popvidunder.
Konserten er produsert og arrangert av Kirkelig Kulturverksted.

Vær tidlig ute med å kjøpe billetter – her blir det fullt!

11.12 19:00
12.12 18:30
13.12 18:30