SECRET GARDEN – Just the two of us

1. oktober 2014


19:00

JUST THE TWO OF US

Noen av de sterkeste musikalske øyeblikk jeg har opplevd er de hvor Fionnuala og jeg spiller duo – bare vi to på scenen, sier Rolf Løvland. Hvor vi virkelig er i kontakt via musikken. Selv om vi vanligvis har med fullt band sørger vi alltid for å beholde noen øyeblikk for oss selv for virkelig å la musikken, i all sin enkelhet, snakke for seg.

Vi har lenge gått med et ønske om å lage et album utelukkende med duoer. Med ”Just The Two Of Us” fremfører vi musikken som den opprinnelig er laget – nedstrippet og i sin mest intime versjon. Vi er på et vis tilbake til røttene, og det føles veldig riktig, sier Fionnuala Sherry.

Våre konserter vil ha et intimt program – nesten gi en følelse av «å være hjemme hos» – med små historier mellom melodiene som forteller om musikken og om Secret Garden.

 

Aftenposten ved Svein Andersen

«Dette er lekkert og vakkert. Secret Garden trenger så definitivt ikke mer enn et piano og en fiolin.»

«Det som slår en sterkest i møte med Just the two of us, er hvor fantastisk flotte mange av melodiene er i all sin enkelhet.»

«Behagelig gjenhør med noen av duoens fineste øyeblikk.»

 

VG ved Stein Østbø

«Ingen er i tvil om Rolf Løvlands evne til å skrive nydelige melodier, som oftest med en dypt melankolsk og ikke minst bevegende klangbunn. Denne platen, der han og makker Fionnuala Sherry spiller inn gamle glansnumre med kun flygel og fiolin, rendyrker nettopp disse kvalitetene.»