JAZZ AT THE BERLIN PHILHARMONIC

10. mars 2014


20:00

JAZZ AT THE BERLIN PHILHARMONIC

 «NORWEGIAN WOODS»

Bugge Wesseltoft

Solveig Slettahjell

Knut Reiersrud

Mathias Eick

In The Country

 

 

                Jazz At The Philharmonic er et begrep i jazzhistorien.

I årene 1944 til 1983 sørget musikk-gründeren Norman Granz for å presentere det aller ypperste innen jazzmusikk for et sobert konsertpublikum,både i USA og etterhvert i Europa.

                Nå har den tyske musikkentrepenøren Sigfried Loch og plateselskapet ACT tatt opp igjen denne stolte tradisjonen. En konsertserie med øverste hylle av dagens jazzmusikk, presentert  i den klassiske musikkens høyborg – Berliner Philharmoniker.

11. mars er det norsk jazz som står på plakaten i Berlin. Bugge Wesseltoft, Solveig Slettahjell, In The Country, Knut Reiersrud og Mathias Eick vil spille musikk i rødt, hvitt og ikke minst blått i kammermusikksalen til Berlins storstue.

                Nå blir det også en eksklusiv konsert i Kulturkirken JAKOB med denne mildt sagt enestående besetningen. Mandag 10. mars kan Oslo-publikumet oppleve en konsert som  garantert vil gå inn i historien som noe av det mest orginale i  norsk samtidsjazz. Musikerne vil opptre i ulike konstellasjoner iløpet av konserten, og de vi ende opp i en lengre avdeling med alle på syv på scenen.

 Kulturkirken Jakob/KKV