PUST – Julero

17. desember 2013


19:30

Vokalsekstetten PUST holder tradisjon tro en rekke Julero-konserter i desember med utgangspunkt i ensemblets kritikerroste juleplate som ble utgitt for to år siden hos Kirkelig Kulturverksted. Denne høsten har PUST gitt ut sitt 4. album, «Fryktløs», en visepop-plate med deres egne hverdagstekster og melodier i særegne arrangementer. Noen smakebiter derfra vil nok bli inkludert i årets julekonserter.

I år reiser PUST på en 3 ukers juleturné i regi av Rikskonsertene og deres prosjekt «Konsert på jobben». Fredag 20. desember blir sekstetten å se og høre som deltagere på Beat for Beat sitt juleprogram på NRK1. For første gang bekler ett ensemble begge lagene i dette populære TV-programmets mangeårige historie.

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

Vi håper du har lyst til å dele litt julero med PUST denne kvelden i Kulturkirken JAKOB

PUSTs nettsider:

http://www.pust.org

http://www.sonicbids.com/Pust