Utleie

Kulturkirken Jakob er et helt unikt hus og en fantastisk ramme rundt alle typer arrangementer. Først og fremst er vi en konsert- og kulturscene – men tilbyr også Oslos vakreste lokale til seminarer og konferanser på dagtid og lukkede selskaper på kveldstid.

I løpet av året er vi vertskap for konserter, teaterforestillinger, dans, bryllupsfester, lanseringsfester, prisutdelinger, TV-produksjoner og en rekke andre typer eventer. Kirkerommet vårt passer grupper fra 70-80 til ca. 500 mennesker avhengig av oppsett og bruk. Vi har utstyr, kompetanse og erfaring til å håndtere alt fra enkle oppsett med DJ og konferansier til komplekse eventproduksjoner. Mer informasjon, bilder og tekniske spesifikasjoner finner du her.

Krypten vår (”Jakobs brønn”) er et særpreget og stemningsfullt alternativ for et mindre antall (fra 20 til ca 120 gjester) eller som et supplement til kirkerommet.

Uteområdet rundt kirken blir benyttet til festivaler og liknende arrangementer.

Kirken huser også kontorene til Jakob og Kirkelig Kulturverksted. I tillegg har vi et lunt og hyggelig backstageområde i kjeller med oppholdsrom, garderober, tekjøkken, dusj og toalett.

Kulturkirkens leverandør på catering og drikke er Realmat. Det er fast skjenkebevilling tilknyttet huset.