Avlyst: Scheen Jazzorkester 10 år!

16. april 2020


20:00

Scheen Jazzorkester inviterer til feiring! Orkesteret fyller 10 år i 2020, og kan se tilbake på en rikholdig katalog med sterke utgivelser som har blitt meget godt mottatt av en samlet norsk og internasjonal presse. Scheen Jazzorkester har hele syv utgivelser bak seg, og alle inneholder originalskrevne bestillingsverk gjort hovedsakelig av bandets egne medlemmer. Denne måten å jobbe på har vært avgjørende for utviklingen av orkesterets kunstneriske uttrykk, og har også resultert i at Scheen Jazzorkester i dag representerer Sørnorsk Jazzsenter som et av de fem profesjonelle store ensemblene i Norge.

Denne jubileumskvelden får vi servert et nøye utvalgt program basert på bandets tidligere prosjekter, og man vil hele veien få musikken servert av et formsterkt ensemble som utviser ensemblespill av internasjonal klasse!

Scheen jazzorkester er et profesjonelt prosjektbasert ensemble med base i Grenland/Telemark, Norge. Orkesteret er et av fem nasjonale jazzensembler med tilknytning til de regionale jazzsentrene. Med et sterkt regionalt fokus, og samarbeid med Sørnorsk Jazzsenter har de etablert seg som en viktig institusjon med et nasjonalt nedslagsfelt.

Blant orkesterets faste medlemmer finner vi bl.a. Audun Kleive, Rune Klakegg, Guttorm Guttormsen, André Kassen og Thomas Johansson. Resten av bandet er musikere med
forskjellig bakgrunn, både klassiske utøvere og jazzmusikere. Sterke solister og sterke ensemblemusikere som sammen utgjør en kreativ og interessant helhet.


Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.

Adkomst: Jakob kirke/Hausmannsgate
Ledsager: full pris

Artistens nettside
Lytt på Spotify