UTSATT: Cristina Andersen

Konserten er utsatt på ubestemt tid. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

27. april 2020


19:30

Med en fin blanding av covrede låter og noen av sine egne personlige verk åpner Cristina Andersen opp for en behagelig og myk konsertopplevelse i Kulturkirken Jakob.
Cristina er fra Narvik, men bosatt i Oslo og har en lang bakgrunn som artist. Hun sto på scenen allerede som 5 åring og skjønte fort at det var musikken som var riktig for henne. Hun har jobbet som freelance i mange år – hatt flere konserter rundt om, både alene og med andre. Spesielt er hun ekstra kjent for sine nære og vare julekonserter i nord, sammen med en rekke musikere.
I 2017 gav Cristina ut sitt første album «Fra Hjertet», der hun med stor suksess skrev egne låter, samt fremførte andres på egen dialekt og med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Den ene låten hennes ble i tillegg valgt ut til å være med i en reklamefilm for Bufetat. Gjennom sanger som «Vi love» (Besvärjelsen), «Æ ror aleina» (Tonje Unstad) og «Har du fyr» (Ola Bremnes) har Cristina funnet hjem til musikken som ligger hjertet hennes nærmest – og det er blant annet denne musikken hun ønsker å ta med seg «hjemmefra og helt hjem til Oslo».
Hun viser med sin sterke formidlingsevne, og sin sarte, men treffsikre vokal at det er greit å være sårbar, og tar opp temaer som de fleste kan kjenne seg igjen i, samtidig som hun balanserer det hele med sprudlende energi, historie, latter og en tilstedeværelse av de sjeldne.
Med seg på laget har hun Christopher Straume på gitar, Kristian Arntsen på piano, Kristian Edvardsen på bass, Erik Jøkling på trommer og Stig Espen Hundsnes som krydrer det hele på trompet.
Sammen holder de på i ca 90 min og vi kan garantere en flott konsertopplevelse.

Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.
Ingen rabatt for ledsager.

Ingen aldersgrense
Servering: Øl/Vin