AVLYST: Chelsea Wolfe

31. mars 2020


19:00

Konserten og hele turneen er avlyst 12.3 pga Covid-situasjonen.

Grunnet Covid-19 er dette arrangementet dessverre avlyst. Ønsker du å refundere billettene dine, bruk kontaktskjema her. Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Refunderingsfrist: 12. september 2020

Serviceavgifter refunderes ikke. NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

Merk at konserten er et arrangement i regi av Radar Booking og BLÅ Booking, Kulturkirken JAKOB er i dette tilfellet kun utleier og husvert. Spørsmål rundt refusjon må derfor rettes enten til Ticketmaster eller til arrangør.