VÅRSLAPP: Konsert og live-innspilling

8. mai 2020


19:00

Frode Alnæs – gitar Arild Andersen – bass Stian Carstensen – trekkspill

Etter albumene «Sommerbrisen», «Høstsløv» og «Julegløggen» leker denne unike trioen med vår-sanger og melodier. Konserten blir spilt inn live og vil bli gitt ut som det siste albumet i kvartetten «De fire årstider». Dette blir en helt unik konsert – med en trio lekne og virtuose musikanter i toppslag. PS: For en hundrelapp ekstra kan du forhåndsbestille et signert eksemplar av «Vårslapp» når albumet kommer — kjøp da billettkategorien «Konsert+album». Velkommen på konsert! Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00 Dørene åpner : 18:00 Varighet_ ca 75 minutter Servering : Øl / Vin 18 års aldersgrense Ledsager = fullpris Arrangørens nettside Artistens nettside Lytt i spotify