Martynas Levickis

med strykekvartett

14. februar 2020


19:30

Det er straks Valentinerdagen!

Og den største musikalske gaven du kan gi til de du er glad i, er musikk av den utrolig talentfulle Martynas Levickis, mannen som på egenhånd gjenoppfinner trekkspillet. Martynas Levickis har fascinert publikum og kritikere med sin musikalitet, utstråling og dynamiske forestillinger.

Som en av verdens ledende eksponenter for trekkspill, har hans virtuositet og allsidighet i klassisk og moderne repertoar forvandlet måten vi hører instrumentet på.

Martynas Levickis har spilt på arenaer inkludert Royal Albert Hall, Royal Festival Hall, Shanghai Concert Hall, Waldbühne Berlin, Konzerthaus Berlin, Seoul kunstsenter, St. Petersburg Hotel Philharmonic Hall, Johannes Smith Square, Wigmore Hall, Kings Place, Auditorio Nacional i Mexico, og på festivaler som Mecklenburg-Vorpommern, Schleswig-Holstein, Dresden, Bremen, Thüringer Bachwochen, MDR Musiksommer, Kissinger Sommer, International Chamber Music Festival Utrecht, Bath, Dartington, Edinburgh Jazz, Gaida, Henley, Leigo Lake , March Music Days, Petworth, Plysj, Spitalfields og St Magnus. forestillinger.