Interpuls

21 – 22. februar 2020


Interpuls er en ny festival for minimalistisk musikk og kunst i Oslo. Festivalen er initiert av musikerne i strykekvartetten Quartetto Testosterone og perkusjonsduoen PERCelleh. I en uhøytidelig ramme bys det på moderne, tilgjengelig klassisk musikk og kultur, med minimalismen i fokus.

Interpuls betyr, direkte oversatt, intervallet mellom pulsslag. Puls, rytme og struktur er essensielle byggesteiner i nesten alle kunstformer, og i stor grad innen minimalistiske kunstuttrykk. Like mye av magien skjer likevel i tidsrommet og intervallet mellom slagene eller linjene. Det er disse magiske øyeblikkene og opplevelsene som formidles «live» under Interpuls.

Konsertene har ståplasser og sitteplasser.

Aldersgrense 18 år Dørene åpner 1 time før arrangementsstart begge dagene
Adkomst : Ruter: Hausmanns gate / Jakob Kirke
Ledsager: Gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevis.
Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.