Silje Nergaard & Espen Berg

6. mars 2020


20:00

Silje Nergaard & Espen Berg kommer til Kulturkirken JAKOB i mars!

Duoen har plukket sanger fra Siljes store musikkatalog og gjør en «best of»-konsert med vakre versjoner av hennes mest kjente sanger, bl.a. Be Still My Heart, The Waltz, Japanese Blue og Tell Me Where You’re Going. De overrasker også med sine helt egne tolkninger av kjente klassikere.
Silje og Espen inviterer til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse – i blant også med publikum oppe på scenen – og de tar lytterne med inn i de personlige historiene bak sangene. Espens utsøkte og dynamiske pianospill får virkelig Siljes vakre og egenartede stemme til å skinne. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren medisin for ører, hjerte og sjel.

Espen Berg mottok Norges største musikkpris under MoldeJazz i 2016, og anses som en pianist i verdensklasse.

Silje har reist rundt i verden med sine egne sanger i flere tiår, hennes sanger har fått et eget liv gjennom coverversjoner av artister fra hele verden. Hennes album «At First Light» er Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.