Iver Kleive / Knut Reiersrud: Natt i Desember EKSTRAKONSERT

19. desember 2019


20:00

Iver Kleive (orgel) og Knut Reiersrud (gitarer og oud) har mange års erfaring med å lage mektig lyd i katedraler. Mange husker deres utgivelser «Blå Koral», «Himmelskip» og «Nåde over Nåde» som vakre bautaer over møtet mellom europeisk kirkemusikk og afroamerikansk rytmikk og tonefølelse. «Natt i desember» (KKV 2018) er juleversjonen: Meningstunge, stemningsskapende versjoner av velkjente julesanger.

På repertoaret står blant annet «Kling no klokka», «Deilig er jorden», «Stille natt», «Jeg synger julekvad» og «Jeg er så glad hver julekveld». Den nyskrevne «Minne om en svunnen jul» av Iver Kleive og en jiddisk folkemelodi som her har tittelen «Desember i Praha» har også fått plass.

19. desember klokken 20:00 gir vi nå alle dere som ikke rakk å kjøpe billett til 22.12 (eller er bortreist!) mulighet til å oppleve en konsert som vil prege hele juletiden din.

Velkommen inn!