Lindstrøm

20. november 2019


20:00

– A meditative record that flutters elegantly and throbs with delicious menace
(4/5 MOJO Magazine)

11. oktober kommer Lindstrøm med sitt nye album – On A Clear Day I Can See You Forever – et album som er bygget på skissene fra hans 3 utsolgte Henie Onstad konserter i fjor høst.

Disco-rytmene er byttet ut til fordel for et mer meditativt uttrykk – en episk ro – skapt med et arsenal av analoge synther. Av denne grunn har Lindstrøm valgt det stedet som passer musikken hans best, et sted han kan spille med rommet og strekke seg mot kosmos.

Carmen Villain
– Lush downtempo that splits the difference between Fourth World ambience and smoky trip hop”
(Resident Advisor)

Lindstrøm har tatt med seg Carmen Villain som «special guest” denne kvelden. Etter 4 utsolgte fremføringer av bestillingsverk på Vigeland Mausoleum er Carmen Villain nå klar for å prøve klangene fra hennes nylige instrumentale ambient/fourth-world/dub album Both Lines Will Be Blue i et stort kirkerom, fremført live for første gang.

DJ for kvelden er Emil Nikolaisen